- Riktig av Rodgers

Jamie Carragher synes Brendan Rodgers tok den riktige beslutningen med å la Suarez trene alene. Han tror situasjonen hadde vært enklere om interessen for spilleren kom fra utlandet.

Den tidligere visekapteinen har nå tatt fatt på sin nye jobb, som fotballekspert for SkySports. Tidligere i dag var han og hans kollega Gary Neville på plass i SkySports News-studioet, hvor de skulle diskutere overgangsagaene med Gareth Bale, Wayne Rooney og Luis Suarez.

Scouseren trente med Liverpool så sent som fredag i forrige uke, i forberedelsene til Steven Gerrard sin testimonial mot Olympiakos på lørdag. Han setter spørsmålstegn ved innsatsen til stjernespissen

 

- Jeg kjenner Luis, og har spilt sammen med han de siste sesongene. Han er en kriger. Han er en kriger på banen, og hver dag på trening. Han går aldri glipp av en treningsøkt. Jeg dro inn på fredag før Stevie sin testimonial, og så ikke den Luis Suarez som jeg kjenner, sa den gamle stopperkjempen. 

 

I dag måtte Suarez trene alene, noe Carragher mener var en klok avgjørelse.

 

- Jeg synes det er rett av Brendan Rodgers å ta ham ut av gruppen, for ingen er større enn laget eller troppen. Han kommer ikke til å spille ettersom han er suspendert, så Liverpool må konsentrere seg om å få orden på alt før sesongstarten mot Stoke. Dersom Suarez er en distraksjon, må han tas bort fra gruppen.

 

- Liverpool Football Club må også beskytte seg selv. Arsenal er en stor rival om topp fire-plassering, og kanskje ville det vært enklere om han ønsket å gå et annet sted. Det ville kanskje ikke vært en like stor sak, og Liverpool kunne kommet til en avtale.

 

- Ingen ønsker en misfornøyd spiller på treningsfeltet eller på banen. Det går ut over andre. Det er vanskelig for Liverpool, som Wayne Rooney sin situasjon med Manchester United og Chelsea. De er direkte rivaler, og det betyr mye. Det er der problemet ligger.

 

- Han kan ikke fortsette slik som han har. Brendan Rodgers har gått ut og sagt at ingen er større enn klubben, og det er helt rett. Det vil være agenter og folk fra Arsenal som snakker med han, men han er en voksen person. Han er ikke et barn. Han har familie, og han må ta sin egen avgjørelse som er den rette for han.