- Rodgers ombestemte seg

Stewart Downing er skuffet over at Liverpool bestemte seg for å selge ham etter at kantspilleren først hadde fått signaler om at han var i planene for kommende sesong.

Ifølge Daily Mirror gikk Stewart Downing med på lønnskutt for å signere for West Ham. Kantspilleren sier seg overrasket over kommentarer fra sin tidligere manager om at han hadde blitt tilbudt en utrolig avtale i West Ham og bestemte seg for å slå til. 29-åringen mener at han hadde fått forsikringer fra Brendan Rodgers om at han var i managerens planer for sesongen, men at manageren så ombestemte seg.

- Jeg snakket med manageren. Han sa at han ønsket at jeg skulle bli værende. Så jeg er skuffet over at jeg i det ene øyeblikket skulle bli værende mens jeg i neste øyeblikk skulle dra, sier Downing til Daily Mirror.

- Det var en overraskelse fordi det skjedde så raskt.  Det ene øyeblikket var jeg i startelleveren til Liverpool, og i det neste var jeg på vei til London.

- Jeg var på laget og spilte regelmessig, og derfor ble jeg overrasket over å få beskjeden om at en overgangssum var akseptert. Det er vanligvis når du ikke er på laget eller ikke i troppen at du drar.