- Så tidlig at Agger ville bli en toppspiller

Daniel Aggers tidligere juniortrener Rumen Jensen så tidlig at den danske landslagsspilleren ville bli en spiller på internasjonalt nivå.

Daniel Agger ble mot slutten av pre-season utnevnt til Liverpools nye visekaptein. Hans tidligere juniortrener så et stort potensial hos midtstopperen allerede i ung alder, men spilleren var ikke blant de høyeste av lagkameratene i Brøndby

- Vi var ikke bekymret for at Daniel ikke skulle klare det på grunn av høyden. Men han ville trolig ikke blitt midtstopper hvis han hadde vært så liten. Hans besluttsomhet fortalte meg at han ville bli en toppspiller uansett størrelse, sier Rumen Jensen til LFC Magazine.

- Så snart han fikk vokst, lærte han seg å bruke kroppen. I hans andre juniorår kunne vi se hvordan forståelsen hadde forbedret seg. Hvis det var en svakhet, fant han en måte å tilpasse seg og bli bedre.

- Han hadde egenskaper og besluttsomhet til å klare begge deler (fotball og skole) Vi vet at noen fotballspillere som kommer til oss ikke blir proffer. Så vi forsøker å gi dem utdanning. Noen lytter, andre gjør det ikke. Daniel gjorde det, han er meget klok.

- Han holder seg alltid i bakgrunnen. Han har alltid hatt et tett bånd til sin familie, og det betyr alt for ham. Folk som behandler ham bra, vil få det igjen. Han er en meget trygg person, motivert av lykke. Penger har aldri vært og kommer aldri til å bli en sak. Han har aldri jaktet etter noe. Han jobber og mulighetene oppstår.