- Se opp for Cabaye

Mike Marsh advarer for den franske midtbanespilleren Yohan Cabaye før kveldens kamp i Newcastle. Førstelagstreneren tror det blir en vanskelig kamp, men understreker at Liverpool er i god form.

- Det er alltid en vanskelig kamp på St James’ Park, sier Marsh til Liverpoolfc.com før møtet mot Newcastle kl 18.30 i kveld.

- De har et sterkt lag, de investerte tungt under det siste transfervinduet og har hatt noen positive resultater i det siste. De har spilt i Europa League dette året, som vi vet er en vanskelig liga å spille i. Det er kamper på torsdag kveld i Russland, du flyr tilbake og spiller i Premier League på søndag. Det krever sitt hvis du ikke har den største troppen og det er hva som har skjedd i Newcastle, forklarer Mike Marsh om det faktum at de sorte og hvite denne sesongen har vært under midten av tabellen.

- Vi vet de har gode spillere over hele banen, men personlig vil jeg se opp for Yohan Cabaye. Det er han som er motoren i laget. Hvis vi kan få tak på ham og Ben Arfa, da tror jeg vi har en bra sjanse til å vinne kampen.

- Vi går til hver kamp på den samme måten, og vi ser virkelig fram til denne kampen. Jeg synes vi spiller bra om dagen og er i god form.

- Hvis du ligger under med 2-1 og scorer i 97. minutt da er du fornøyd med resultatet, men etter 2.omgangen mot Chelsea synes jeg vi trolig fortjente alle tre poengene. Vi dominerte etter pause.

- Det er bare mot Arsenal hjemme at vi ikke har spilt opp mot vårt beste mot topp fire lagene. I alle de andre kampene har vi vært minst på høyde med lagene som er over eller rundt oss. Det gir oss mye håp for fremtiden.