- Selvtilliten er stor

Det er 10 ligakamper igjen av sesongen, og ifølge assistentmanager Colin Pascoe skal laget gi alt for å ende så høyt på Premier League-tabellen som mulig.

Liverpool ligger 10 poeng bak Chelsea som innehar den viktige 4.plassen, mens det er fem poeng opp til Arsenal på femte. Femteplassen gir Europa League-spill neste sesong.
- Vår målsetting er å vinne samtlige ti kamper – det er så enkelt som det, sier Colin Pascoe til Liverpoolfc.com.

- Vi går bestandig ut for å vinne hver kamp. Vi fremhever de fem hjemmekampene på Anfield. Det er viktig å vinne dem. De fem bortekampene bør vi også vinne.

Senere i dag møter Liverpool Tottenham på Anfield. Andre Villas-Boas’ mannskap har ikke tapt i Premier League siden desember. Colin Pascoe mener Liverpool har en god sjanse til tre poeng.

- Vi spilte meget bra borte mot Tottenham. Vi spilte ballen bra, presset bra, og for å være ærlig burde vi ha fått med oss noe fra den kampen – om ikke en seier. Vi er ute etter å gjøre det igjen prestasjonsmessig. Vi har stor selvtillit, men vi undervurderer aldri vår neste motstander. Tottenham er et godt lag.

Tottenham har en av ligaens formspillere i Gareth Bale.
- Han er en helt fantastisk spiller. Du må være klar over hvor han er på banen, enten det er ute på venstre kant eller bak spissen. Du må få spillere rundt ham. Man må være to spillere på når han får ballen. Man må forsøke å nekte ham rom og tid med ballen.

- Jeg var klar over ham da han var på juniorlaget i Southampton. Dere kunne se talentet, og hvilket talent har kommet opp. Noe av hyllesten han har fått, har vært fortjent.

- Han har spilt for Wales U17, U19 og U21, og man visste at han kom til å bli en toppspiller. Det er opp til den enkelte hvordan han tar det, men han har kommet opp på et utrolig nivå.

- Vi skal holde på ballen så mye som mulig og spille den. Det handler også om hva du gjør uten ball. Når han får ballen, må vi nekte ham rom. Han har scoret noen fantastiske mål nylig.