- Ser frem til å jobbe med Suarez igjen

Luis Suárez var hovedtemaet på Liverpools pressekonferanse i Indonesia, men klubben har fortsatt ingen planer om å selge 26-åringen.

– Han er en strålende spiller. Og han er fortsatt en Liverpool-spiller, sa Brendan Rodgers til et stort pressekorps i Jakarta i Indonesia tidligere i dag.

– Luis er et veldig viktig medlem av spillergruppa, og jeg ser frem til å jobbe med ham igjen denne sesongen. Det har vært mange spekulasjoner som handler om at Luis skal til en annen klubb, men som jeg sa, er han fortsatt en Liverpool-spiller.

Arsenal skal ha kommet på banen å for hente Suárez til den engelske hovedstaden, men budene på rundt 30 millioner pund har ikke engang blitt vurdert.

– Vi fikk et bud som ikke var i nærheten av det vi mener han er verdt. Han ønsker selvfølgelig å spille på øverste nivå, men dersom det ikke skjer noe drastisk nå, blir han her. Han har tre år igjen av kontrakten sin.

– Uansett hvor god spilleren er, så er ingen større enn Liverpool Football Club, la nordiren til.

Klubbens toppscorer har fortsatt seks kamper igjen å sone etter bite-episoden med Branislav Ivanovic i april, der det engelske fotballforbundet straffet uruguayaneren med ti kampers karantene. Rodgers og spillerne har lagt hendelsen bak seg.

– Det Luis gjorde, var galt. Klubben sa det også til ham. Han ba meg, lagkameratene og supporterne om unnskyldning. Han kommer til å sone straffen sin, og nå må vi legge det bak oss. Vi skal sammen komme oss videre.

Videre sier Rodgers at de nye signeringene – Iago Aspas, Kolo Touré, Luis Alberto og Simon Mignolet – har kommet raskt inn i det røde systemet.

– De fire nye spillerne har gjort det veldig bra, og de har sett friske ut i løpet av de to første treningsukene. Jeg er veldig fornøyd med dem, sa Liverpool-sjefen.

Han fikk raskt et spørsmål fra salen om Liverpool hadde noen planer om å kjøpe en asiatisk spiller.

– Vi ønsker bare gode spillere, og det har ikke noe å si hvilket land de kommer fra. Asia, Sør-Amerika, Europa … Liverpool er en global klubb. Men vi ønsker bare gode spillere.

En annen lurer på hvor troverdig ryktene om et Xabi Alonso-comeback er.

– Vi må ha vært linket til minst 100 spillere denne sommeren. Xabi Alonso var en fantastisk spiller for denne klubben, en strålende rollemodell, men han er på et annet stadiet i karrieren hos Real Madrid.