- Ser ikke for meg en retur til Liverpool

Pepe Reina synes han har blitt en bedre keeper under låneoppholdet i Napoli. Sisteskansen tror det blir vanskelig å returnere til Liverpool, og ser for seg en permanent overgang sommeren 2014.

Pepe Reina er utlånt til Napoli for hele inneværende sesong. Keeperen har spilt samtlige kamper under Rafael Benítez i Serie A-klubben. Napoli ligger på 2.plass i ligaen, kun tre poeng bak Roma.

- Jeg forventet ikke et klubbskifte og en overgang til Napoli. Det var en overraskelse for meg da Liverpool signerte en ny keeper i sommer, uttaler Pepe Reina til Cadena Cope.

- Min kone var den første som oppmuntret meg til å reise. Jeg er nå meget stolt og takknemlig for den avgjørelsen. Jeg synes det har var en stor suksess. Jeg er en bedre keeper enn i fjor.

- Jeg har vært lenge i Liverpool, men nå er jeg lykkelig her i Napoli.

- Jeg har et frisk syn på spillet og har spilt noe av min beste fotball. Vi har gjort det bra i serien.

- Om jeg er overrasket? Ja. Byen er forskjellig fra Liverpool. Folk respekterer ikke privatlivet ditt, men de viser sin hengivenhet.

- Vi har en ny trener, en ny stil og nye spillere. Jeg er lykkelig for tiden, men jeg ville ha vært enda lykkeligere om vi vant Serie A, Coppa Italia og Champions League!

- Det blir meget vanskelig å returnere til Liverpool. Til sommeren må jeg avslutte kontrakten med dem.