- Simon hadde gjort hjemmeleksen sin

Brendan Rodgers roste målvaktsdebutant Simon Mignolet for å ha gjort hjemmeleksen sin, da han reddet straffespark to minutter før full tid og sørget for at Liverpool slo Stoke 1-0 i seriepremieren på Anfield.

Daniel Sturridge ga Liverpool en fortjent ledelse til pause, men Daniel Aggers klønete hands i sluttminuttene kunne ha resultert i et frustrerende poengtap om det ikke hadde vært for en fabelaktig dobbeltredning av Mignolet, som først stoppet straffesparket fra Jonathan Walters og så berget returen til Kenwyne Jones.

- Simon gjorde tre fantastiske redninger i kampen. Han hadde en god en i første omgang også, da Jonathan Walters vendte opp og skjøt. Simon strekte seg og fikk en arm på ballen, slik at det ble en corner fra venstre, uttalte Brendan Rodgers på sin pressekonferanse etter kampen.

- Når du ikke tar vare på sjansene dine – vi skapte en rekke sjanser uten å omsette dem i mål – og så får et straffespark i mot på slutten, da føler du at skuta synker.

- Simon hadde gjort hjemmeleksa si, og vet eksakt hvor straffeskytterne skyter. Det var en god redning av straffesparket, og hans reaksjon når han kom seg opp igjen og gjorde redning nummer to var imponerende.

- I forbindelse med situasjonen så du også lagånden vi prøver å kultivere her, og energien og holdningene til spillerne. Det var en fantastisk prestasjon over hele fjøla, men keeperen får selvsagt alle overskriftene når han redder et straffespark helt mot slutten.

- Jeg er henrykt på vegne av spillerne. De har jobbet hardt under preseason, og var fokuserte og konsentrerte selv om pressen har sagt og skrevet mye om klubben. Å gå ut og skape så mange sjanser som de gjorde i dag, og vinne kampen, var utmerket.

- Det var en flott atmosfære. Det var en vidunderlig dag, og dette var de første tre poengene av det som forhåpentligvis blir mange.

Mignolet var ikke den eneste debutanten på dagens Liverpool-lag. Kolo Toure og Iago Aspas spilte også sin første offisielle kamp for klubben.

- Kolo presenterte seg da han hoppet kjempehøyt og headet i tverrliggeren tidlig i kampen. Det var et flott forsøk, og du kunne se hans energi og entusiasme når han gikk opp. Når vi mistet Jamie Carragher i fjor, mistet vi skikkelig rutine. Men Kolo har kommet inn og tilbyr oss det. Han var strålende.

- Mignolet spilte veldig bra og Iago Aspas viste lovende takter. Han er en smart spiller. I og rundt straffefeltet ønsker han å skyte og han ønsker å kombinere med sine lagkamerater, og det er noe som er viktig for oss. Jeg syntes han spilte strålende i 70 minutter. Taktisk forstår han spillet, og hva vi forsøker å gjøre her. Hele laget spilte veldig bra i dag.

Rodgers var også godt fornøyd med matchvinner Sturridge, som spilte sin første offisielle kamp etter sin langvarige skade.

- Han har bare vært tilbake i trening et par uker etter skaden. Han tilfører laget mye. Han spilte 90 minutter i en kamp bak lukkede dører i midtuken, og så går han ut og spiller nye 90 minutter i dag og gjør seg virkelig bemerket.

- Like før han scoret noterte jeg i blokka at han måtte skyte mer, selv om kombinasjonsspillet vårt var godt. Scoringen kom etter gode bevegelser. Vi siste tålmodighet i pasningsspillet og fant rom. Man kunne se Daniels skuddkraft. Han har et vidunderlig venstrebein, og det var en fantastisk avslutning.

- Daniel er skuffet over at han ikke gjorde flere mål, men han fortsetter å score og det er grunnen til at han er her. Det er hans jobb.