- Skjellsordene vil hagle

Med en fortid i Sunderland regner Jordan Henderson med å få høre det så ørene flagrer på St James' Park i dag.

23-åringen er imidlertid vant til negativ oppmerksomhet fra Newcastle-fansen, og sier at det ikke vil påvirke ham på noe vis.

- Jeg er alltid spent foran kamper. Jeg vil kanskje få mer tyn av Newcastle-fansen enn av noen andre fans, så om vi vinner vil seieren kanskje være enda litt søtere enn til vanlig. St James' Park er et flott sted å spille fotball. Det er et fantastisk stadion, og Newcastle har noen veldig gode spillere, så det blir en vanskelig kamp, sier Henderson til Liverpoolfc.com.

- Det blir en stor test for oss, men vi er stinne av selvtillit så vi tror og håper vi kan få med oss de tre poengene. Vi må stå på fra første fløytesignal av, for det er jeg sikker på at Newcastle vil gjøre, fortsetter han.

- Du må vinne slaget først, for å få muligheten til å spille fotball og gjøre det vi har gjort så bra denne sesongen. Det viktigste er å reise dit med tro på seg selv og vinne kampen.

Henderson kom på scoringsliten da Liverpool spilte mot Newcastle i april.

- Det er alltid en fantastisk følelse å score mål, men når du får litt tyn fra publikum er det ekstra morsomt, innrømmer midtbanespilleren.

- Jeg husker det var strålende forarbeid av Sturridge og Coutinho. Jeg hadde egentlig bare å sette ballen i mål. Det var en fantastisk laginnsats den dagen. Vi startet bra med et par tidlige mål. Vi ble bedre og bedre utover kampen, og gjorde flere fantastiske mål.

- Newcastle vant mot Cardiff i forrige serierunde, så de vil også ha selvtillit før kampen. Vi må sørge for at vi matcher dem på det feltet og spiller vårt eget spill.

- Sturridge og Suarez har vært fantastiske de siste par ukene, så forhåpentligvis fortsetter de å score masse mål. Måten de finner hverandre på er strålende, men flotte kombinasjoner. De vet hvor den andre vil ha ballen, og det er fantastisk å se. Forhåpentligvis fortsetter det slik.