- Skrtel fortjener plassen

Brendan Rodgers sier at Martin Skrtel har løftet sitt spill, og dratt nytte av formasjonen med tre midtstoppere. Slovaken er på laget fordi han fortjener det.

Daniel Agger har slitt benken de fire siste ligakampene og det diskuteres når visekapteinen vil komme tilbake på laget igjen. Dansken mistet plassen etter et lite skadeopphold og har ikke fått tillit etter det. En spiller som Martin Skrtel har gått andre veien, da han etter å ha vært ute av startoppstillingen da sesongen startet har tatt vare på sin sjanse og beholdt plassen. Brendan Rodgers har tidligere ikke gitt slovaken mye tillit, men erkjenner at han denne sesongen har spilt slik at han ikke kunne bli satt ut.

- Formasjonen med tre bak utnytter hans sterke sider, sier Rodgers til Liverpool Daily Post om Martin Skrtel.

- Det gir ham mulighet til å være forsvarer og til å kunne gjøre ting enkelt når han har ballen.

- Jeg tror den rekken av kamper som han har fått har styrket selvtilliten og som gjør at jeg ser og vedkjenner at han har spilt på et virkelig godt nivå.

- Jeg har alltid prøvd å være redelig med spillere. Folk sier «du liker ikke den og den spilleren», men det dreier seg om hvilke prestasjoner som gjøres.

- Hvis du spiller bra, da får du spille. Hvis ikke, da vil du være ut og inn av laget.

- Jeg har en landslagskaptein som sitter på benken, men det er fordi jeg ønsker å være fair og hvis folk gjør det bra da fortjener de å spille. Martin har vært fremragende.