- Skrtel har vært en av ligaens beste

Brendan Rodgers mener at Martin Skrtel har vært en av de beste midtstopperne i PL så langt denne sesongen. Berømmer samtidig Mamadou Sakho og Kolo Toure for deres innstilling.

- En kan hevde at Martin Skrtel har vært en av de beste i Premier League, kontret Brendan Rodgers på dagens pressekonferanse, da han ble konfrontert med at det måtte være vanskelig å hente inn midtstoppere som Mamadou Sakho og Kolo Toure og så sette dem på benken.

- Det er en kreditt til dem at de har aldri gitt meg noen problemer, fortsatt manageren om Sakho og Toure. – Sakho er et talent og det er klart at han ønsker å spille, og det er hva vi behøver.

- Dette er den hardeste delen med å være manager, men det er ikke bare i midtforsvaret det er vanskelig å velge. Det er klart at en spiller som Victor Moses ønsker å spille, men samtidig trives han her. Han har falt utenfor i de siste da vi har forandret på formasjonen, men jeg synes det var urettferdig hvordan hans uttalelser ble tolket i avisene denne uka.

- Luis Alberto er en spiller som blir bedre og bedre for hver dag. Raheem Sterling er en annen som gjør det veldig bra på trening, men slik situasjonen har vært i det siste har det vært vrient å finne spilletid for dem.