- Skrtel har vært utmerket

Etter at Brendan Rodgers satte Martin Skrtel tilbake i midtforsvaret tidligere denne måneden, har slovaken gjort akkurat det manageren ønsker.

– Jeg ba ham komme på kontoret mitt her om dagen, kun for å fortelle ham at prestasjonen hans var utmerket, avslører Rodgers.

28-åringen ble kastet rett inn i hjemmekampen mot Manchester United i begynnelsen av september, og der holdt han forsvaret tett sammen med Daniel Agger. Siden har Rodgers belønnet Skrtel med startplass i hver kamp.

– Det må gis skryt til profesjonaliteten hans, for måten han fortsatte å jobbe på og kjempe hver dag da han ikke var med i laget. Det er alltid sånn at når du først får sjansen, må du gripe den. Og Martin har kommet inn og gjort nettopp det, og han har spilt veldig bra. Han er en skikkelig konkurransemann, og på måten vi jobber nå, ønsker vi å spille med en balanse mellom aggressivitet og det å lese kampen, sier 40-åringen.

Rodgers bedyrer han aldri har vært i tvil om at Skrtel hele tiden har vært en «strålende» spiller, selv om han ble satt ut av laget fra januar tidligere i år.

– Vi trengte andre karakterer i laget, forklarer han.

– Men han har kommet inn i laget igjen, og siden Manchester United-kampen har han gjort det veldig bra. Forhåpentligvis vil det bare fortsette.

I onsdagens ligacuptap på Old Trafford gjorde midtstopperen en ny god kamp ikledd Liverpool-trøya, noe også lagets manager merket seg.

– Han forsvarte seg godt, han spilte klokt, og han var veldig trygg med ballen i beina.