- Skrtel inngår i mine planer

Brendan Rodgers uttaler til Liverpool Echo at han ikke har noen planer om å selge Martin Skrtel i sommer.

28 år gamle Skrtel har startet bare en ligakamp etter tapet for Manchester United i januar, og det har vært spekulert i at slovaken vil bli solgt til sommeren. Brendan Rodgers insisterer imidlertid på at det ikke vil skje.

Skrtel vil trolig være tilbake i startelleveren mot Fulham i morgen, ettersom Danial Agger står over kampen grunnet ryggproblemer.

- Det har vært vanskelig for Martin, jeg ser og erkjenner det. Men han er meget profesjonell, og har vært svært fokusert. Han har trent veldig, veldig hardt hver eneste dag, og har vært tilgjengelig når det har vært bruk for ham, kommenterer Rodgers.

- Vi gjorde en endring for noen måneder sider, og jeg mener at Jamie Carragher har vært en av de beste forsvarsspillerne i ligaen, mens Daniel Agger også har vært i god form og har spilt bra.

- Det har gått ut over Martin, men han har vært et lojalt medlem av troppen og inngår fortsatt i mine planer her. Han er lykkelig her. Han har det ikke travelt med å forlate klubben, men spillere ønsker å spille. Jeg har ikke vært bekymret for Martin. Hans innstilling er førsteklasses.

- Det er viktig at spillerne vet hvor de står, og han vet hvor han står. Han inngår i planene for hva jeg ønsker å gjøre her. Vi prøver å bygge en gruppe med vinnervilje, og han har vinnervilje. Han var bare uheldig og mistet plassen sin på laget.

- Det skjedde ikke som følge av hans egen form. Jeg følte bare at vi trengte en ledertype og organisator i forsvarsrekka.

Rodgers mener at Skrtel på sikt også kan utvikle disse lederegenskapene som han etterlyste da han satte Jamie Carragher inn på laget etter Manchester United-kampen.

- Du kan bli en leder, men det er også en egenskap som mange mennesker er født med. Martin er helt klart en spiller vi ønsker å beholde, og vi har ingen planer om å selge ham. Han er et viktig medlem av gruppen.