- Skuffet over at vi ikke vant

Daniel Sturridge spilte en glimrende kamp borte mot Man City, men var skuffet over at man ikke fikk tre poeng i en kamp man hadde fortjent å vinne. Dommeren ba spillerne fortsette før Sturridge scoret.

- Det var en fin kamp mellom to lag som hele tiden prøvde å angripe, det må ha vært herlig å se på for de nøytrale, uttalte Daniel Sturridge til Sky etter 2-2 mot Manchester City og han holdt på champagneflasken som fortalte at han var banens beste.

- For å være ærlig er jeg veldig skuffet over at vi ikke vant, da vi hadde fortjent å ta tre poeng i dag. Normalt vil du imidlertid være fornøyd med et poeng mot regjerende mestere på bortebane.

- Jeg har ikke vært lenge her i Liverpool, men dette var nok min beste kamp og jeg er fornøyd med hvordan jeg spilte.

- Jeg fikk en liten vridning i låret, forklarte Sturridge om den digre isposen som var festet rundt hans venstre lår. – Det vil bli gjort en undersøkelse i morgen, men forhåpentligvis er det ikke så alvorlig.

Daniel Sturridge utlignet til 1-1, etter at Daniel Agger i forkant hadde taklet Edin Dzeko slik at City-spilleren ble liggende nede, og spissen ble spurt om ikke Liverpools spillere burde spilt ballen utover sidelinjen.
- Vi spurte dommeren, men han sa at det ikke var vårt ansvar. Vi bare gjorde som dommeren sa.