- Stevie en av de beste straffeskytterne

Steven Gerrard er Liverpools straffeskytter, og John Achterberg mener han er en av de beste i bransjen, men kapteinens siste miss kom mot dagens motstander WBA.

Stevie G har vært ansvarlig for Liverpools straffer i flere år nå og er blitt en sikker mann fra 11 meter. Forrige sesong scoret han for eksempel på fire av fem forsøk, mens han i høst har scoret fra merket i de to siste kampene mot Crystal Palace og Newcastle. Hans siste bom var imidlertid nettopp mot dagens motstander West Bromwich, selv om Ben Foster ikke vil være den som skal stå mellom stengene for gjestene i ettermiddag.

- Vi gir Stevie informasjon fra de som har arbeidet med å analysere kamper og han kan da se på straffer og keepere, slik at han fortjener all kreditt, sier keepertrener John Achterberg til Liverpoolfc.com. Achterberg har ansvaret for å informere spillerne om motstanderens sisteskanse.

- Han håndterer presset godt. Hvis han spør meg om noe vil jeg si min mening, men stort sett har han nok erfaring til å ta sine egne og gode vurderinger.

- Han er en av de beste og stoler på seg selv når han skal ta et straffespark.

- West Brom vil forsvare seg dypt og prøve å være organisert, fortsetter Achterberg om dagens motstander. – De vil presse oss og satse på kontringer, noe de har gjort bra denne sesongen, men vi skylder dem en etter at de slo oss begge gangene sist sesong og forhåpentligvis finner vi resepten som skal til for å slå dem.

- Det hadde vært fint med en seier, og at vi kan holde buret rent igjen.