- Stopp heksejakten på Suarez

Tidligere fotballdirektør i Liverpool FC, Damien Comolli, mener det er på høy tid at engelske medier stopper heksejakten på Luis Suarez.

- Den heksejakten som pågår på Luis Suarez er en absolutt skam for engelsk fotball, og kan drive ham ut av Premier League, uttaler Comolli til BBC Sport.

- En skulle tro at en av de største ligaene i verden ønsket å beholde de største spillerne, og ikke drive dem bort av tåpelige årsaker, legger han til.

- Jeg synes det er ekstremt vanskelig å forstå hvorfor folk kun leter etter feil hos ham, og ikke roser ham for den gode spilleren han er, sier 40-åringen som fikk sparken i Liverpool i april i fjor.

- Han er et fantastisk individ og en fantastisk proff. Han ofrer seg fullstendig for klubben sin, lagkameratene sine og jobben sin. Han vil gi deg alt. Han er en vinner.

- Folk bør være veldig forsiktige med hva de sier, og slutte å kritisere ham. Han er den type du ønsker å gå i krigen sammen med. Jeg tror ikke du som utlending kan lede Ajax som kaptein i en alder av 21 år uten å være et flott menneske.

Om sin egen tid i Liverpool har Comolli følgende å si:

- Jeg angrer ikke på noen av spillerne jeg hentet til klubben, og jeg tror det er det samme for Kennys (Dalglish, red.anm) del. Du kan ikke kjøpe unge spillere, og ikke ha tålmodighet til å vente på at de skal slå ut i full blomst. Vi hentet inn veldig gode spillere.

- Mot Sunderland nylig benyttet Liverpool kun spillere som var i klubben da vi var der. Jordan Henderson fikk stående applaus. Stewart Downing har spilt hver eneste kamp i det siste. Du må gi nye spillere tid. De vil utvikle seg og bli veldig gode spillere.