- Større enn Chelsea

Daniel Sturridge sammenligner Liverpool med sin tidligere klubb, og forklarer hvorfor han ble sett på som egoistisk i Chelsea. Ser frem til morgendagens lokaloppgjør.

Daniel Sturridge kostet Liverpool £12 millioner da han kom i januar. Siden den gang har han scoret 18 ligamål på 22 kamper. Han er uenig når det blir foreslått at han spiller bedre uten presset med Champions League-fotball.

 

- Definitivt ikke. Denne klubben er mer som en trykkoker enn Chelsea. Der var vi utfordrere for titler, det var store forventninger fra fansen og mange dyre spillere ble hentet inn slik at du måtte kjempe for plassen, men som klubb føler jeg at Liverpool er større, på grunn av historien til klubben og måten supporterne ønsker suksess, sier Sturridge til ESPN.

 

Blant Chelsea-supportere er ofte oppfatningen at Sturridge er en egoistisk spiller.

 

- Det med at jeg var egoistisk... Folk i Chelsea har en mening, og alle har lov til å ha sin egen mening, men jeg føler jeg aldri fikk sjansen der. Dersom jeg er innpå i fem minutter må jeg forsøke å gjøre noe, og jeg må prøve et skudd.

 

Mange har en oppfatning av hvordan 24-åringen er som person.

 

- Jeg har alltid trodd på meg selv, og bekymrer meg aldri for hva andre folk tenker. Mange har meninger når det er noen de aldri har møtt. Alle som møter meg forstår at jeg er normal. Jeg er ingen kjendis eller noe slikt. Jeg gjør meg jobb, og når jeg er på gata er jeg som alle andre.

 

- Folk har meninger om meg, og sier Daniel Sturridge ditt og Daniel Sturridge datt, at jeg er egoistisk og slike ting, men jeg har alltid prøvd å hjelpe laget til å vinne kamper, og her i Liverpool prøver jeg alltid å presse motstanderne, og er ingen egoistisk spiller. Jeg er ikke en egoistisk person. Folk som møter meg her og støtteapparatet vet hvordan jeg er.

 

Sturridge er begeistret for Liverpool-manager Brendan Rodgers, og sjansen han har fått .

 

- Fordi jeg respekterer han så høyt hører jeg på hva han sier, og jeg tror han forstår at jeg har mer inne. Jeg er ikke fornøyd med suksessen jeg opplever nå.

 

Nå ser han frem til lokaloppgjøret mot Everton i morgen.

 

- Ingenting kan sammenlignes. Jeg var på butikken og mannen i kassen sa at han ikke kom til å betjene meg dersom jeg scorer mål. Jeg spurte om han tullet, men han svarte nei. Det viser at de tar det til et nytt nivå når det kom til hvor seriøst de tar det. Folk på restauranter forteller meg at de ikke vil servere meg, men heller sende meg på dør.

 

- Dersom Gud vil, kommer det til å være mange røde skjorter i byen dagen etter fordi Liverpool-supporterne er stolte over oss for å ha vunnet.