- Største kampen for begge lag

Steven Gerrard mener at oppgjørene mellom Liverpool og Manchester United er de største for begge lag. United er foran Liverpool i antall ligatitler, men Anfield-klubben har vunnet e-cupen flest ganger.

- Den er meget stor, og fortsatt den største kampen for begge lag, sier Steven Gerrard til Daily Mirror.

- De er foran oss i antall ligatitler, men vi har fortsatt flere e-cuptrofeer enn dem, så rivaliseringen blir ikke borte på lenge.

- Manchester City har nye eiere og slikt, men Alex Ferguson ble sitert i fjor på at møtene med Liverpool fortsatt er deres største kamper, og dette er ikke forandret her heller.

Steven Gerrard ville ikke nølt med å feire mål dersom han hadde vært nær ballen sist med hånden før den gikk over målstreken.
- Jeg skal ikke lyve, selvsagt hadde jeg feiret. Jeg kan ikke sitte her og påstå at jeg ville ha løpt bort til linjedommeren eller dommeren på Old Trafford og sagt: «Jeg har handset».

- Hva ville Wayne Rooney ha gjort? Hva gjorde (daværende Manchester United-keeper) Roy Carroll da ballen var fire meter over streken for fire år siden? Jeg så ikke Alex Ferguson eller Carroll løpe til dommeren eller linjemannen og si at ballen var over linjen, gjorde dere?