- Stort for guttene å få spille på Anfield

Trener Steve Cooper sier at det blir stort for hans unge spillere å få lov til å spille på Anfield, når Liverpool er vertskap for Leeds i 5.runde av FA Youth Cup i kveld.

Dette blir første gang mange av Coopers elever får spille på Anfield.

- Dette blir en flott kamp for guttene. Vi har mange lokale spillere på laget, og de fortjener en sjanse på den store scenen på Anfield, sier Cooper til Liverpool Echo.

- Dette blir første gang akademispillere slipper til på Anfield på en god stund. Vi fikk aldri hjemmekamp i FA Youth Cup forrige sesong, og denne sesongen har NextGen-kampene blitt spilt i St Helens. Mange av våre andreårs spillere har aldri spilt en offisiell kamp på Anfield.

- Det blir en stor opplevelse for dem, og vi får se hvordan de finner seg til rette når de får søkelyset rettet mot seg. Skal de ha fremgang i denne klubben må de spille i pressede situasjoner hvor de er i søkelyset.

- Klarer de å ta steget opp, beholde roen og prestere på det nivået som kreves, går vi forhåpentligvis videre i cupen. Vi forventer en skikkelig tøff kamp. Leeds topper sin liga, og står bokført med to overbevisende seire i juniorcupen. De er et veldig godt organisert lag, og vi må spille opp mot vårt beste for å vinne denne kampen.

- Selv har vi stor konkurranse om plassene på laget for øyeblikket, og vil stille med et sterkt lag i kveld.