- Stort pluss å få Sturridge tilbake

Stewart Downing ser frem til å få Daniel Sturridge tilbake i spill. Spissen kan få sine første minutter i sesongoppkjøringen mot Celtic i morgen.

Daniel Sturridge var tilbake i full trening tidligere denne uken, og spissen ser ut til å bli tilgjengelig til ligaåpningen mot Stoke om åtte dager. I morgen venter Celtic foran et utsolgt Aviva Stadium i Dublin.

- Daniel har virkelig sett skarp ut. Det er flott å se ham tilbake i trening igjen, uttaler Stewart Downing til Liverpool Echo.

- Uansett hva som skjer med Luis Suarez, er han suspendert i de første seks kampene. Så Daniel kommer til å bli meget viktig for oss.

- Forhåpentligvis kan han få noen minutter mot Celtic og så være klar for Stoke-kampen. Det er et stort pluss for oss å få ham tilbake skadefri til sesongstart.
Sturridge scoret 11 mål på 16 kamper for Liverpool etter overgangen fra Chelsea i januar.

- Manageren hentet ham inn på et godt tidspunkt. Vi trengte en injeksjon av scoringer, og han bidro med det.

- Han fant seg meget raskt til rette. Jeg tror han har likt å spille hver uke etter å ha vært på kanten av startelleveren i Chelsea.

- Han har store ferdigheter, hurtighet og styrke. Han skaper mange problemer for forsvarerne. Hvis han fortsetter der han slapp forrige sesong, vil vi være meget glade.