- Stort utviklingspotensial

Brendan Rodgers sier at Liverpool ikke har vært i nærheten av å spille så godt som han har ønsket i de syv første kampene, men laget har mentaliteten til å vinne på dårlige dager.

- Vi ønsket å bli bedre sammenlignet med forrige sesong. Etter januar har prestasjonsnivået vært bra, uttaler Brendan Rodgers til BBC Match of the Day.

- Vi endte på 7.plass i fjor. Planen er å havne blant topp fire. Det er fortsatt en lang vei å gå. Vi har bare spilt syv kamper. Alt vi har hatt i tankene så langt er å få en god start.

- Det er meget oppmuntrende å ha vunnet fem av syv kamper. Det er fortsatt mye utvikling i gruppen og laget.

- Vi kan spille mye bedre. Hvis vi ikke spiller så bra som vi ønsker kan vi i det minste vinne kampene ettersom vi nå har mentaliteten. Det er noe som er meget viktig.

- Det er stor honnør til spillerne. Mentaliteten for å forbedre seg har vært fremragende. I de syv åpningskampene har vi ikke vært i nærheten prestasjonsmessig av der vi ønsker å være.

- Men vi har vist at vi kan vinne kampene selv om vi ikke har spilt vårt beste. I første omgang i dag scoret vi tre mål, men kunne kanskje hatt flere.

- Vi må bli bedre med ballen. Vi spiller med for stor risiko. Det er en del av systemet, men vi har også mistet spiller. Vi har fem spillere ute med skader, og noen av dem er nøkkelspillere for oss.

- Det betyr et skifte av struktur. Noen ganger er 3-5-2 lagt til rette for mer kontringsspill. Totalt sett må vi bli bedre med ball, og det er meget viktig for oss.

- For meg er det ikke nok å vinne kampene. Jeg bekymrer meg om å spille bra. Vi tar tre poeng, men vi må forbedre nivået på fotballspillet.

- Jeg er fornøyd med responsen denne sesongen. Vi tar fatt på hver kamp med sikte på å prestere bra og vinne, og det er det vi har gjort.

Brendan Rodgers har benyttet et 3-4-1-2-system i de seneste kampene med Luis Suarez og Daniel Sturridge helt fremme.

- Noen ganger kan du spille i ulike posisjoner, og jeg har brukt dem i en rekke posisjoner.

- Jeg har brukt en av dem på topp og en av dem litt ute på kanten. Jeg har brukt Daniel i midten og Luis bak som nummer 10. De er begge hva jeg kaller ni og en halv.

- Vi ønsket å benytte begge helt fremme, og så ser vi selvsagt på strukturen. Med de spillerne vi har bakover på banen, enten det er 4-4-2 med diamant, 3-5-2 eller noen ganger et fleksibelt 4-4-2.

- Med de spillerne vi har for tiden passer 3-4-1-2 oss, og de to spillerne var fremragende. Spesielt i 1.omgang i dag var noe av deres kombinasjonsspill og samspill utmerket. De er blant de beste i ligaen.