- Sturridge kan bli en stor spiller

Brendan Rodgers var meget godt fornøyd med Daniel Sturridge i innhoppet mot Chelsea, og tror at spissen med tiden kan bli en stor spiller for Liverpool.

- Daniel var strålende da han kom inn. Vi spilte med for dårlig tempo i første omgang. Bevegelsene våre var ikke så gode som de har vært i de fleste kampene. Intensiteten i spillet var ikke på normalt nivå. Sturridge kom inn i annen omgang og var en skikkelig trussel. Hans styrke og hurtighet var enestående. Han scoret et mål med en flott avslutning, og kunne hatt to eller tre til, uttalte Rodgers på sin pressekonferanse på Melwood i ettermiddag.

- Daniel har funnet seg fint til rette i fotballklubben vår. Han måtte stå over noen treninger sist uke, men dersom vi kan holde ham skadefri og på treningsfeltet har han potensial til å bli en toppspiss i europeisk sammenheng. Forhåpentligvis klarer han å bli det her med denne klubben.

- Så snart vi får Daniel ut på treningsfeltet hver eneste dag vil han være klar og fullt forberedt for kampene som kommer. Han har kun vært i klubben en liten stund, men når han har fått trent og spilt kamper har han vist at han er en av de beste spissene i landet.

- Vi håper han kan ta med seg treningsiveren inn i kampene. Han kan bli en av våre farligste spillere.

Sturridge vil trolig være fast inventar i i angrepsrekka resten av sesongen, nå som Luis Suarez er suspendert.

- Det er lagets ansvar å gjøre mål. Jeg har sagt til gruppen at uansett hva som skjer med Luis er planen at han skal være en del av gruppen, slik at han ikke føler seg isolert. Selvsagt kan han ikke spille, men vi har en plan for ham.

- Vi har også en plan for laget fremover. Vi må fortsette fremgangen. Laget må stå sammen på banen og sørge for at scoringsbyrden ikke hviler bare på en spiller. Det er lagets ansvar å heve seg nå.

Neste kamp for Liverpool er altså borte mot Newcastle lørdag kveld. The Toon Army ligger på 16.plass på tabellen foran kampen.

- Alan Pardew og hans mannskap vil være veldig skuffet over denne sesongen, etter at de ble nummer fem i fjor. Men vi vet at de besitter kvaliteter. Cisse, Cabaye og Sissoko som kom i januar, har fungert veldig bra for Alan. De har kjøpt noen fantastiske spillere, noe som har gitt dem et løft.

- Vi skjønner at dette blir en vanskelig kamp, men klarer vi å vise den samme intensiteten som i andre omgang mot Chelsea tror jeg vi kan få et godt resultat. Vi spilte veldig, veldig bra i den andreomgangen, og kunne faktisk ha vunnet kampen.