- Sturridge kan sette rekord

Jonjo Shelvey tror at lagkamerat Daniel Sturridge kan skrive seg inn i historiebøkene med en scoring mot Oldham Athletic i FA-cupen på søndag.

Sturridge vil i så fall bli den første spilleren i Liverpools 121 år lange historie til å score i de fire første kampene for klubben. Shelvey har blitt mektig imponert over sin nye lagkamerat etter hans £12M-overgang fra Chelsea.

- Tatt i betraktning alle de store navnene som har spilt for denne klubben opp gjennnom årene, vil det være litt av en prestasjon om Daniel gjør fire mål på fire kamper. Jeg tror han klarer det. Jeg sier ikke det av manglende respekt for Oldham, men de er et lag fra lavere divisjoner og det gir dermed Daniel en god mulighet til å skrive historie, sier Shelvey til Liverpool Daily Post.

- Daniel har funnet seg veldig godt til rette, og går godt overens med de andre spillerne. Hans avslutteregenskaper kan alle se. Dersom vi klarer å skape sjanser er jeg sikker på at han vil ta vare på dem.

Shelvey håper å få sjansen til å spille sammen med Sturridge i Liverpool-angrepet på søndag. Duoen fant tonen i første omgang mot Mansfield, og det var Shelvey som slo pasningen da Sturridge åpnet målkontoen sin hos Liverpool.

- Jeg møtte Daniel for første gang da han begynte å trene sammen med oss noen få dager før Mansfield-kampen. Jeg så virkelig frem til å spille sammen med ham. Jeg visste at han var rask og hadde gode bevegelser, og jeg syntes det var morsomt å fore ham med pasninger. Han har gjort det strålende så langt.