- Sturridge må bli bedre defensivt

Brendan Rodgers er klar på at Daniel Sturridge kan lære mye av Luis Suarez i hvordan han skal jobbe defensivt. Spissen har ansvaret for å begynne å legge høyt press på motstanderen.

Daniel Sturridge har scoret fem mål på syv kamper etter £12M-overgangen fra Chelsea i januar, men har virket å ha vanskelig med å tilpasse seg Brendan Rodgers' krav om høyt press når motstanderen har ballen.

- Spissen kjører toget, sier Brendan Rodgers til Liverpool Daily Post om hvem som har ansvaret med å starte presset på ballfører.

- Se på historien til denne klubben. Se på Rush, Dalglish og hvor hardt disse jobbet. Og Robbie Fowler når han lå fremme og presset.

- Denne klubben har hatt spillere med nummer ni som har jobbet skjorta av seg. Luis har spilt i nierrollen og er en stor leder. Det er der det starter, på topp.

- Det er så viktig for oss. Spissen er spilleren som starter presset. Når du ikke har det, så åpner det seg opp rom.

Brendan Rodgers har instruert Daniel Sturridge, som kan få sin 150. klubbkamp i morgen, i hva som må forbedres.

- Jeg har snakket med ham om dette. Daniel har akkurat kommet til klubben, og det er en ny måte å arbeide på for ham.

- Han er en svært mottagelig gutt, og det er derfor han er her. Han er 23 og vet at han trenger å forbedre seg. Vi har sett video om hva han kan forbedre.

- Spillet er ikke rakettforskning. Det er basert på toppspillere. Hvis noen er stabile og har gjort noe meget bra, så synes jeg det bestandig er bra å vise det.

- Det er ingenting feil ved det. Vi vil vise hvordan Daniel har prestert på laget og hva han kan gjøre bedre.