- Sturridge og Suarez vil gi oss scoringer

Colin Pascoe er sikker på at angrepsduoen Daniel Sturridge og Luis Suarez vil fungere svært godt sammen, og tror duoen vil score mange mål for Liverpool utover våren.

Sturridge har gjort tre mål etter sin ankomst 2.januar, mens Suarez har fire i samme periode.

- De har fungert fantastisk bra sammen i det siste. Vi har sett det både på trening og i kamper. Du ser at de titter etter hverandre, og ser etter muligheter til å slå gjennombruddspasninger til hverandre, uttalte assistentmanager Pascoe under dagens pressekonferanse på Melwood.

- Gode spillere vil alltid finne den lille åpningen til å spille fri partneren sin, og jeg synes de har vært strålende så langt. De jobber med visse ting på trening, og samspillet dem imellom har falt helt naturlig.

- Så snart du setter de to på samme lag, tar fotballen seg av resten. Du ser deres fotballintelligens og finesse, som de begge besitter.

- Jeg synes Luis Suarez definitivt er beste spissen i England for øyeblikket. Både han og Robin van Persie er store spillere. Du har også Wayne Rooney og flere andre, men jeg er glad for at Luis har signert en langtidskontrakt og spiller for oss. Han elsker Liverpool. Han elsker å være her. Han er i sitt livs form under Brendans ledelse.

Assistentmanageren benyttet også anledningen til å rose Jordan Henderson, som har scoret mål i de to siste ligakampene,

- Jordan gjør det strålende om dagen. Han har spilt i en rekke forskjellige posisjoner, og har utmerket seg. Han har tro på seg selv, men er likevel stille og ydmyk, samtidig som han jobber hardt. Han har fått sjansen og han spiller bra. Han scorer mål, og har vist på banen at han trives med fotballen han spiller for øyeblikket.

- Han kan nå så langt som han ønsker i sin karriere. Han vil ta ett steg om gangen. Han jobber hardt på trening og i hver eneste kamp. Han blir stadig spurt om å bekle ulike posisjoner, men han jobber uansett hardt. Måten han har respondert på tilbakemeldinger på er strålende.

På søndag står Manchester City på Etihad for tur for Liverpool. Pascoe forteller at de røde er klare for oppgaven.

- De er regjerende mestere, og laget alle ønsker å slå. Vi gjorde en fantastisk prestasjon mot Arsenal. Måten vi slo pasninger og presset dem på, var bra. Arsenal er formidable på Emirates, og har et stort lag. De ønsker også å ha ballen i laget, slik som vi gjør.

- Vi har spilt bra mot lag som Manchester City og Manchester United på hjemmebane denne sesongen. Vi kunne også ha vunnet bortekampen mot Everton, om det ikke var for den feilaktige avgjørelsen mot slutten. Vi kunne ha fått med oss poeng fra Tottenham, og kanskje Old Trafford også. Slik var det nok en gang mot Arsenal på Emirates.

- Våre prestasjoner mot disse klubbene viser at vi fort kunne hatt flere poeng enn vi fikk fra disse kampene. Nå tar vi en kamp om gangen, og forsøker bare å komme så høyt som mulig på tabellen.

Pascoe gleder seg ellers til at nykjøpet Coutinho skal begynne å trene på Melwood på mandag eller tirsdag.

- Vi fikk inn de spillerne vi ønsket oss i dette transfervinduet. Daniel og Coutinho er to veldig unge angrepsspillere, og vi ser frem til å jobbe med dem. De vil berike stallen med sin spillestil. Coutinho er en ung kar som elsker å ha ballen. Han elsker å utfordre forsvarsspillere, har et flott overblikk og vet hvor lagkameratene befinner seg til enhver tid. Han vil bli en flott tilvekst til troppen.