- Suarez’ retur har gitt oss mer selvtillit

Ifølge Lucas Leiva har de røde fått et skikkelig løft av å få Luis Suarez tilbake. Spissen markerte seg i sin første Premier League-kamp for sesongen med to scoringer mot Sunderland.

- Luis var den beste spilleren i Premier League i fjor, så det er bare et skikkelig løft for hele laget og troppen å ha på laget igjen denne sesongen, uttaler Lucas Leiva til Liverpoolfc.com.

- Han er meget glad for å være tilbake. Han har trent med oss hele tiden, men nå er han tilgjengelig for å hjelpe oss i offisielle kamper, og det vil bli mye bedre.

- Vi håper han kan ha tilsvarende sesong som han hadde i fjor fordi han var en meget viktig spiller for oss.

- Hvis han gjør det samme som forrige sesong, vil vi ha en bedre mulighet til å oppnå det vi ønsker.

- Han har gitt oss mer selvtillit. Troppen vi hadde uten ham var bra, men den er enda bedre med ham tilbake. Han er en av de beste i verden.

Luis Suarez scoret 23 mål på 33 ligakamper forrige sesong.

- Supporterne kjenner Suarez meget bra. Han har vært her i to eller tre år. Vi alle vet hvordan han er.

- Han er en fighter. Han vil gjøre alt for å hjelpe laget, akkurat som han gjorde i fjor og sesongen tidligere. Det er hva alle forventer av ham, og jeg tror ikke han tenker på noen annen måte.

- Han ønsker bare å spille spillet sitt, score mål og hjelpe lagkameratene fordi han har et meget godt forhold til alle her på Melwood.