- Suarez blir forskjellsbehandlet

Mye fokus vil dreie seg om Luis Suarez og Gareth Bale foran kampen mot Tottenham på søndag. Gode spillere, men som Brendan Rodgers mener blir behandlet forskjellig av media.

Det er liten tvil om at Suarez og Bale er to av de store spillerne i Premier League denne sesongen, men mens Liverpools toppscorer synes å bære med seg en stor bør i forhold sin oppførsel på banen virker formspilleren hos Tottenham å slippe unna med det meste. Mot Inter på torsdag ble han nok en gang gitt advarsel som følge av et forsøk på å filme seg til et straffespark.

- Et hundre prosent, svarte Rodgers da The Times spurte ham om han synes Suarez og Bale blir behandlet forskjellig. – Det ble ikke en gang nevnt i dag, fortsatte Liverpools manager om at Gareth Bale fikk gult kort for filming. – Jeg vet at dersom det hadde vært Luis så måtte jeg ha sittet her en halvtime og svare på spørsmål.

- Jeg har sagt det før, og jeg tror det ikke bare er med Luis, men det kan også skje med andre utenlandske spillere. Det er morsomt og underholdende når det skjer med en britisk spiller, men det blir annerledes hvis spilleren er fra utlandet. Det er derfor jeg forsvarer Luis.

- Han prøver å tilpasse seg denne kulturen. Han har tatt til seg råd, han snakker med sine lagkamerater og du kan se at han har forandret seg. Jeg har gitt ham ansvar på banen som en av mine ledende spillere, og du kan se at det har modnet spillet hans.