- Suarez fortjener å bli Årets Spiller

Brendan Rodgers mener at Luis Suarez fortjener å bli kåret til «Årets spiller» av spillerne selv.

Ifølge Talksport skal Gareth Bale ligge foran Suarez i avstemningen om å bli PFA Player of the Year. Liverpool-manager Rodgers mener en slik vurdering umulig kan være basert kun på sportslige prestasjoner.

- Dersom man bedømmer dette ut fra fotballkvaliteter, stabilitet og scoringer kan det bare være en du kan velge som Årets Spiller. Fra første dag av har Luis Suarez vært helt enestående. Skal rettferdigheten seire, må han få prisen, uttaler Rodgers til Talksport.

- Luis er helt strålende. Jeg er veldig heldig som fikk jobbe i Chelsea i en virkelig suksessfull æra, og det var noen store spillere der. Men Luis er utvilsomt helt på høyde med de spillerne.

- Luis er på hugget hele tiden. Som manager er det en fornøyelse å jobbe med ham. Han har aldri en dårlig dag. Han er aldri skadet. Han ønsker å trene hver eneste dag.

- Han reiste over halve verden i forrige uke. Han kom tilbake sent på torsdag, og når jeg så ham på trening på fredag syntes jeg for første gang at jeg måtte gi ham en pause, for han så helt utslitt ut. Men på lørdag kom han på trening igjen, og virket mer opplagt. Han sa han følte seg i fin form, og så storspilte han mot Aston Villa på søndag. Han er et enestående talent, med en krigerlignende innstilling. Det er grunnen til at alle her elsker ham.