- Suarez har enorm selvtillit

Assisterende manager Colin Pascoe sier at Luis Suarez elsker ansvaret som følger med en toppscorer. Liverpool vil bli nødt til å utnytte troppen under et hardt juleprogram.

- Luis er en utrolig spiller. Han har alltid et smil på lur, han elsker sin fotball og det smitter over på de andre spillerne, sier Pascoe til Liverpoolfc.com om spilleren som har scoret utrolige 17 mål på 11 spilte kamper i Premier League denne sesongen.

- Det er herlig å se ham hver dag på trening og når det kommer til kamper tror han at han vil være den beste spilleren på banen. Han er helt der oppe sammen med Messi og Ronaldo.

- Han har en enorm selvtillit, og selv på kampdager vet han hva han kan få til og som en har kunnet se gjennom de utrolige målene han har scoret.

- Han liker det ansvaret han har under kamper, når han ikke har ballen, ved dødballer, han vet hvor han er ment å være og nyter det.

Ved starten av et hektisk juleprogram vil Liverpool være uten spillere som Steven Gerrard, Daniel Sturridge og Jose Enrique, og Colin Pascoe understreker at man vil være nødt til å utnytte troppen til fulle.

- Det er slik fotballen er. Du vil få skader, du vil få suspensjoner og de som ikke har spilt i det siste må være klare når de får sjansen.

- Det er mange kamper rundt juletider og du kan ikke beholde det samme laget hele tiden når det er et par dagers mellomrom mellom hver kamp, det vil være veldig viktig å utnytte troppen.