- Suarez mer sulten enn noen gang

Steven Gerrard berømmer Luis Suarez for den innstillingen angriperen har vist etter at det ble klart at Liverpool ikke var interessert i å selge ham i sommer.

- Du må gi Luis kreditt for den måten han har kommet tilbake på, forklarer Liverpools kaptein til The Guardian. – Det er mange spillere i hans posisjon som heller ville ha furtet, la være å arbeide for laget, men han er ikke en slik type.

- Han forstod at klubben ønsket å beholde ham og han respekterte deres avgjørelse. Han er her nå og han ønsker å bli. Han ønsker å oppnå noe denne sesongen og han ser mer sulten ut enn noen gang.

- Når du har en spiller som er så god som Luis Suarez, da vet du at store klubber vil være ute etter ham. Jeg våknet opp hver morgen, med håp om at ingen ting ville skje og at han fortsatt ville være her.

- Ingen prøvde hardere enn meg på å overtale ham og han vet nøyaktig hva jeg mener om han. Jeg visste at dersom vil kunne beholde ham ville det styrke våre sjanser. Han er en spesiell fotballspiller og han gir oss noe annet. Når klubben fikk igjennom beskjeden om at de ikke kom til å selge ham, da krummet han nakken og arbeidet hardt. Han har aldri gitt oss et øyeblikk problem.

- Alle tar poeng fra alle og jeg er sikker på at andre lag noterer seg at vi vil være en trussel for dem, fortsetter Stevie G om starten av ligasesongen. – For å være ærlig er jeg imidlertid ikke særlig opptatt av hva andre folk sier om oss. Jeg vet hva dette laget er i stand til. Det viktige for oss er at vi fortsetter å kjempe og viser at vi er i stand til å holde posisjonen til rundt juletider og så får vi se hvor det bringer oss.

- Vi har reist til vanskelige steder som Aston Villa og Sunderland og tatt maksimum poeng. Det er veldig viktig at vi har fått en god start da det ikke er noe som er verre enn å gå inn i det nye året og det er for mye å ta igjen. Vi ønsker nå å gå til landslagspausen med ytterligere tre poeng og sørge for at vi er i en fabelaktig posisjon.