- Tre bak har fungert bra

Da Philippe Coutinho kom inn mot Arsenal la Brendan Rodgers om systemet fra tre bak og vingbacker til en mer tradisjonell 4-4-2-formasjon.

- Vi har spilt bra i systemet med tre bak. Det har fungert bra for oss. Så jeg hadde ikke lyst til å forandre på det, innrømmer Rodgers overfor Liverpoolfc.com.

- Vi har studert områdene der vi potensielt var sårbare når vi spilte med tre bak. Alle systemer har sine svakheter. Med 3-5-2 blir man sårbar på flankene, slår manageren fast.

 «Alun» på Kopforum: Er det slutt på 3-5-2 systemet med Coutinho tilbake?

Er du enig med Brendan Rodgers i at tre bak har fungert bra? Diskuter saken på Kop Forum.


 - Jeg følte at Arsenal fikk boltre seg vel fritt. De hadde gode bevegelser i laget, og deres spillere kom i overtall ute på sidene.

- Vi ble liggende under 1-0, og jeg følte at dersom jeg satte inn Coutinho, og spilte et trangere system, der Jordan ville gi oss fire mann på midten, kunne vi beholde to mann på topp som kunne score mål for oss.

- Jeg må rose spillerne, som sto på. Vi ble liggende under 2-0 når det gjensto en halvtime å spille. Arsenal hadde bedre kontroll over kampen enn vi hadde. De har gode teknikere som kan kontrollere kampen. Men vi var hele tiden med på notene, for vi skapte sjanser. Den eneste skuffelsen var at vi ikke klarte å ta vare på sjansene vi skapte. Totalt sett fortjente nok Arsenal seieren.

- Vi er skuffet over målene vi slapp inn. Men nå vil vi reflektere over dette, og satse på å ta tre poeng mot Fulham.

Bør Liverpool spille med tre eller fire bak? Avgi din stemme i Kop Vote nederst på forsiden av Liverpool.no.