- Trenger kanskje å friske opp laget

Brendan Rodgers varsler at det nok blir noen endringer på laget til møtet med Swansea. Kampen kommer mindre enn tre dager etter borteoppgjøret mot Zenit St. Petersburg.

Daniel Sturridge er klar fra skade, mens Daniel Agger ble hvilt mot Zenit. Begge vil trolig være tilbake i startoppstillingen mot Swansea. Philippe Coutinho kan komme til å starte for første gang.

- Det er ikke ideelt at kampen er på søndag, men den har blitt satt opp på terminlisten og vi må spille den. Jeg kan ha behov for å friske opp laget litt. Men vi skal ta fatt på den med samme ambisjon og besluttsomhet for å få et resultat, sa Brendan Rodgers til pressen på Melwood.

- Det var tilsvarende tidligere i sesongen da vi møtte Udinese, noe som var en vanskelig tur. Vi hadde en brukbar opptreden, kom tilbake og spilte borte mot West Ham og vant kampen.

- Vi trenger ikke å reise til bortekamp nå, og spillerne vil virkelig være klare for kampen til helgen og være ute etter et godt resultat.

Brendan Rodgers’ forrige arbeidsgiver er motstander på søndag. Dette blir walisernes generalprøve foran ligacupfinalen neste helg. Liverpools manager tror imidlertid a tSwansea også vil stille sterkt lag i ligakampen mot Liverpool.
 
- Jeg kjenner mange av Swanseas spillere, og de vil ønske å gjøre det bra og spille hver kamp. De har hatt en fremragende sesong. Det er en fotballklubb som bare har vokst og vokst de seneste 10 årene.

- Det er en stor kamp for dem neste uke fordi det blir deres første sjanse til å vinne et trofé. Men det er også en stor kamp å komme til Liverpool å spille, og av den grunn tror jeg likevel de vil stille med et sterkt lag. Vi møtte dem tidligere i sesongen i den turneringen, og det var to ulike lag.

Brendan Rodgers tenker ikke spesielt på at han skal møte sin forrige arbeidsgiver.

- Jeg ønsker å vinne uansett hvem vi møter. Vi hadde en god kamp i ligaen på Liberty Stadium, og jeg vet at det er et vanskelig sted å spille. Vi er ute etter det samme denne helgen.

- Jeg har bare gode minner, og jeg ønsker dem alt det beste fordi de er en utmerket klubb, men jeg er manager her i Liverpool. Jeg er ivrig etter at vi skal lykkes. Uansett hvem vi spiller mot, vil jeg jeg bestandig ønske å vinne.