- Trio kan få sjansen

Joe Allen, Aly Cissokho og Glen Johnson er tilbake i Liverpool-troppen etter skader. Ifølge assistentmanager Colin Pascoe kan alle tre komme til å bli involvert mot Newcastle i dag.

- Flere av våre spillere har vært bortreist i forbindelse med landskamper. De har spilt kamper og fått mange minutter på banen. De kom alle glade tilbake, ikke minst de som var involvert med England og kvalifiserte seg til VM. Vi må vurdere tilstanden til disse spillerne, og se på hvor mange minutter de spilte. De vil få sjansen til å hente seg inn igjen, noe som alltid er viktig. Det er tidlig avspark mot Newastle, men spillerne vil være klare for det og alle ser frem til kampen, sier Pascoe til Liverpoolfc.com.

- Vi har gode proffer i stallen. De tar vare på seg selv. Restitusjon er veldig viktig nå. De vil ha tatt seg inn igjen, og være klare for å spille mot Newcastle. Men dette er også en sjanse for spillerne som har vært ute med skader, Aly Cissokho, Glen Johnson og Joe Allen, for å nevne noen. De har trent bra mens de andre har vært opptatt med landskamper. De har jobbet hardt. Spesielt denne uken, hvor de har begynt med full trening igjen. De er klare til å spille.

- Det er alltid rom for forbedringer. Spillerne som er tilbake etter skader vil gjøre underverker for konkurransen om plassene. Du ønsker alltid å score mål og samtidig holde buret rent. Det er på den måten vi håper å forbedre oss som lag.

- Newcastle er et vanskelig sted å vinne fotballkamper. Det er en flott klubb, og jeg er sikker på at de vil forsøke å hindre oss fra å vinne igjen. Vi reiser imidlertid dit for å ta de tre poengene.

- Newcastle har sterke angripere, og er et godt lag. Det blir vanskelig. Vi vil forsøke å la ballen gjøre arbeidet, og diktere spillet, akkurat som i alle kamper vi spiller. Det er det vi satser på, å få pasningsspillet til å flyte.

- Det føles som første kamp for sesongen. Vi vant den, og toppet tabellen. Vi ønsker å toppe tabellen igjen.