- Trives med min fotball

Jordan Henderson håper han kan fortsette å spille bra, og score og legge opp til mål, slik han gjorde mot Newcastle. Berømmer Daniel Sturridge og Fabio Borini.

- Det var en meget bra prestasjon av laget, forklarer midtbanespilleren til Liverpoolfc.com. – Vi var hurtig ut av startblokkene og scoret også noen fine mål, slik at vi er veldig fornøyd.

Daniel Sturridge og Philippe Coutinho stjal mange av overskriftene etter herlig angrepsspill, men Jordan Henderson scoret to og la opp til et fra sin posisjon på venstrekanten. Han var imidlertid ikke sen om å rose Sturridge, som kom inn for Luis Suarez på topp.

- Daniel er en topp spiller. Jeg spilte med ham flere ganger på England U21 før han kom til oss så jeg visste hva han stod for.

- Han er flink til å bevege seg, han har utmerket teknikk og han har vært glimrende siden han kom hit.

- Det var en briljant pasning fra Daniel som fant meg, sier Jordan om hans mål som ga 2-0 til Liverpool. – Når du er alene med keeper vil du kanskje ønske å skyte selv, men han så at jeg var i en bedre posisjon og ga meg scoringen.

- Det var fint at jeg kunne gjengjelde det i en lignende situasjon da Daniel scoret sitt andre mål.

- Det er alltid hyggelig å score og det blir ikke mindre bra av at det skjer tilbake i nordøst. Jeg håper jeg kan fortsette med det framover.

- Jeg føler jeg fortsatt kan bli bedre på noen områder, men trives med min fotball for øyeblikket. Jeg må bare fortsette å arbeide hardt og fortsette å gjøre det jeg gjør nå og hjelpe laget. Det var viktig at vi fikk en god avslutning på ei uke som har vært noe kaotisk. Vi ser nå fram til derbyet mot Everton og ønsker å vinne det for supporterne.

Henderson hadde også noen positive ord å si om innbytter Fabio Borini som kom inn og scoret nesten umiddelbart.

- Fabio har vært ute noen måneder og har gjort det virkelig bra som har blitt kampklar så hurtig, slik at det var veldig fint å se ham bli belønnet med en scoring.