- Troppen er sterkere nå

Brendan Rodgers mener han råder over en sterkere tropp nå enn foran forrige sesong.

- Gruppen er sterkere på alle måter, og vi håper fortsatt å få inn en eller to spillere til før transfervinduet stenger, uttalte Rodgers på dagens pressekonferanse.

- Vi har spillere som vil komme tilbake fra skader, og vi vil kjøpe flere spillere før vinduet stenger, så flyten gjennom pre-season har vært god, la han til.

- Alle har nå blitt vant med vår måte å jobbe på, og det er mye mer stabilitet rundt klubben. Jeg tror vi skal være i stand til å kjempe i toppen, eller som jeg sa tidligere i sommer, være med i diskusjonen denne sesongen.

- Gjennom pre-season har det vært et mål å sørge for at vi har fått nok forandringer på laget. Det er visse kamper og visse baner der vi må tilpasse oss og forandre litt på opplegget. Vi gjorde det noen ganger forrige sesong også, men hadde da aldri bredden i troppen til å gjøre dette jevnlig. Denne sesongen har jeg sjansen til å gjøre dette litt hyppigere. Jeg kan se på hver kamp og plukke et lag ut fra det for å få et resultat.

- Spesielt på hjemmebane spilte vi for ofte uavgjort forrige sesong, i kamper som vi ønsket å vinne og burde ha vunnet. Forhåpentligvis vil det at vi har hentet inn flere spillere til gruppen gi oss en sjanse.

- Du kan aldri få for mye tro på deg selv, men noen ganger er du bekymret dersom pre-season har vært for bra. Du vinner alle dine kamper og gjør ingen feil. Det er nå alvoret begynner. Vi har lagt et veldig godt fundament, og nå må vi fortsette der vi slapp forrige sesong. Vi må ta med oss den gode følelsen fra avslutningen i fjor inn i den nye sesongen. Jeg føler at det er mye positivitet i gruppen. En virkelig god følelse. Ingenting vil rokke ved det.

Liverpool vant sine første seks treningskamper i sommer, men gikk på et ufortjent tap i den siste kampen mot Celtic i Dublin.

- Celtic-kampen gjorde godt for oss i den forstand at pre-season handler om å komme i form. Kampen ble spilt etter en veldig lang pre-season. Vi gjorde en feil i kampen, som antagelig kostet oss seieren. Når det gjelder målene med pre-season så har vi mer enn oppnådd dem.

- Så vi går til Stoke-kampen og er veldig godt fornøyd med hvordan vi har jobbet. Kampen sist helg var en stor begivenhet. Jeg var også fornøyd med antall sjanser vi skapte. Vi tapte kampen, men jeg er ikke bekymret av den grunn.

- Vi har reist rundt hele verden i sommer. Spillerne og staben har jobbet utrettelig. Nå starter alvoret, med ligaåpningen i helgen. Vi ser virkelig frem til det.

- Jeg har stor respekt for hvordan spillerne har tedd seg gjennom det som har vært en vanskelig periode. De skal ha honnør for måten de har gjennomført pre-season på, og nå er vi forberedt på den nye sesongen og klare til innsats.