- Tror ikke det finnes bedre angrepspar

Brendan Rodgers antyder at Liverpools nye system benyttes mye for å få maksimalt ut av radarparet på topp, Suarez og Sturridge, som han tror er det beste i Premier League.

- Jeg er ikke så sikker på om det finnes noe bedre i ligaen for å være ærlig, reflektere Brendan Rodgers om sitt angrepspar Luis Suarez og Daniel Sturridge, etter at duoen stod for Liverpools mål i 3-1 seieren mot Sunderland.

- Vi har forandret strukturen på laget for at vi skal få et bedre pasningsspill. Vi har fortsatt mye å gå på, men vi må også tilpasse det til de spillerne som vi har.

- De to vi har på topp er blant de beste i landet, det så dere i dag.

- For den andre scoringen sender Steven Gerrard en fabelaktig pasning og touchen, farten og kraften til Daniel gjør at han kommer seg fri. Han viste så sin kvalitet ved å trille ballen til Luis foran mål.

- Disse to vil bare bli bedre, du kan se hvilken forståelse de har for hverandre spill. Vi har arbeidet mye med dem på trening, de så veldig friske ut i dag.

- De er også to forskjellige typer, som gjør det vanskelig for forsvarere. En har fart, kraft og to gode føtter, den andre er en dribler som fort kan komme seg inn i feltet. Dynamikken de to i mellom er veldig god.

- Vi så på 3-4-1-2 mot slutten av forrige sesong, slik at dette er ikke noe som bare plutselig har dukket opp. Det var med tanke på når Luis skulle komme tilbake og de har dannet et meget godt angrepspar.

- Du kunne se det i dag, de gjør det som er best for laget. Målscorere ønsker å score mål, og de blir vurdert ut fra hvor mange mål de scorer og hvor mange målgivende de har. Ingen spillere er imidlertid større enn laget og det kunne en se i dag. Daniel fikk en scoring og la opp til to. Mot slutten, på en kontring, spilte Luis til Daniel og kom seg inn i boksen for å få ballen tilbake.

- Begge har sulten til å score mål, men hva som er mer viktig er at dersom en av dem ikke kan score, da legger han opp til den andre.