- Tror Suarez blir en sesong til

James Pearce hos Liverpool Echo tror at Luis Suarez ikke vil forlate Anfield til sommeren, men at de røde må tilbake til Champions League om stjernespilleren skal beholdes over tid.

- Luis Suarez har vært sensasjonelt bra siden han kom til Liverpool fra Ajax og det er nesten ikke til å holde ut for røde fans at toppscoreren nå linkes til en mulig overgang vekk fra Anfield, sa Pearce i dag under et intervju med radiostasjonen talkSPORT. James Pearce er den personen i lokalavisen Liverpool Echo som følger LFC nærmest.

- Når det er sagt har Suarez nå kommet ut og understreket at det han ble sitert på under et intervju i Uruguay er blitt vridd på. For å være ærlig synes jeg ikke det i utgangspunktet var så mye å ta på vei for. Det som ble skrevet var at han var fornøyd hvor han var, men hvis det kom et eller flere tilbud til sommeren fra andre klubber da ville han vurdere det. Det er i realiteten ikke noe annet enn han har sagt tidligere, som for eksempel foran denne sesongen.

- Jeg tror at alle realistiske Liverpoolsupportere forstår at klubben snart må tilbake til Champions League om en skal forvente at de beste spillerne blir. Selv Brendan Rodgers har sagt det samme, at en spiller som Luis Suarez fortjener å spille i de største kampene. I mine øyne er han ikke bare Liverpools beste spiller, men han er i sjiktet rett under Messi og Ronaldo blant verdens beste.

- Luis spiller nå sin beste fotball i karrieren i Liverpool. Jeg tror han vil bli en sesong til, men trolig må en da inn blant de fire beste i ligaen dersom Suarez skal føle at Anfield er stedet hvor han kan oppnå sine mål og ambisjoner.

- Jeg vil hevde at han hadde større grunn til å gå foran denne sesongen, da Kenny Dalglish fikk sparken og det var stor usikkerhet rundt klubben. Juventus var også på banen med et bud. Jeg tror derfor han velger å ta et år til her, også om Liverpool ikke skulle kvalifisere seg for spill i Europa.