- Undervurderer ikke Mansfield

De fleste forventer en enkel borteseier, men Brendan Rodgers tar ikke lett på Mansfield, i en kamp der det hevdes at Daniel Sturridge får sin debut.

– Dersom du ikke forbereder deg godt nok, ender du opp med å skyte deg selv i foten. Vi forbereder oss på akkurat samme måte mot Mansfield som om vi skulle møtt Manchester United, fortalte Rodgers, ifølge The Times.

– Mansfield spiller 4-4-1-1, de er direkte i spillet og organiserte. De er på niendeplass i ligaen, fire poeng unna en play-off-plass. Vi har gjort hjemmeleksene våre og kommer ikke til å undervurdere dem.

Samtidig får mange i den faste startelleveren hvile, deriblant kaptein Steven Gerrard, som har spilt samtlige ligakamper denne sesongen. Kapteinsbindet tar Jamie Carragher over mot Mansfield, og det ventes at Sebastián Coates og Andre Wisdom starter kampen, skriver The Times.

Årets røde toppscorer, Luis Suárez, forventes også å få en sjelden pause, selv om manageren synes det er vanskelig å utelate den energiske uruguayaneren fra en startellever.

– Luis elsker å spille, det er derfor han er her: for å spille kamper og score mål. Jeg prater mye med ham og jeg vet at han alltid ønsker å spille. Men han har vært igjennom en særdeles tøff periode der han har gitt alt i hver kamp og scoret mål, uttalte Rodgers, ifølge The Guardian.

Daniel Sturridge, som det er nye bilder av fra fredagens treningsøkt, har ikke spilt en kamp siden Chelsea tapte 1–2 borte mot West Bromwich for syv uker siden. England-angriperen har slitt med en hamstringskade og er ikke i sin beste form nå, ifølge Rodgers.

Derfor starter sannsynligvis ikke nysigneringen, men Liverpools manager tror ifølge The Times at det er en ideell kamp for Sturridge å bli byttet inn i andre omgang.