- Unge spillere får for gode kontrakter

Brendan Rodgers mener at unge spillere får for gode kontrakter av Premier League-klubbene.

Liverpool-manageren uttaler dette i forbindelse med at Jon Flanagan har kjempet seg tilbake på laget et par år etter at han fikk sitt egentlige gjennombrudd. Kenny Dalglish ga sidebacken debuten mot Manchester City allerede i april 2011. Han spilte sju ligakamper på tampen av den sesongen.

I 2011/12 ble det imidlertid begrenset med spilletid på Flanagan. Han startet seks kamper, og fikk to innhopp fra benken, i alle turneringer. 2012/13-sesongen ble preget av skader for scouseren, og han spilte kun borte mot Anzhi i Europa League, samt at han fikk et sent innhopp i FA-cupkampen mot Mansfield.

- For et par år siden spilte Jon seg inn på laget i en alder av 18 år. Han var veldig god, og fikk en fet ny kontrakt. Det er problemet med unge spillere i dette landet. Vi betaler dem for å mislykkes, og de blir bare glemt og du hører aldri om dem igjen, uttaler Rodgers til Liverpool Echo.

Han tok Flanagan inn i varmen igjen i kampen mot Arsenal på Emirates i forrige måned. Dette var hans første ligakamp på 19 måneder. Nå har han startet fem ligakamper på rappen.

- Nå har jeg fortalt Jon at han må spille hver eneste kamp som om han ennå ikke har fått sitt gjennombrudd, og bare gjøre sitt beste. Det er hva han har gjort så langt denne sesongen.