- Ungguttene må ta ansvar

Juniortrener Steve Cooper var skuffet etter nytt stortap mot Stoke, hvor defensive feil ble kostbare. Han oppfordrer nå ungguttene til å løfte seg i siste kamp mot Sunderland.

Liverpool U18 har til sammen tapt 1-8 på to ligakamper mot Stoke de siste ukene, hvor man har måttet betale dyrt med spesielt en bokstavelig talt lett bakre firer. Etter 0-4 på Britannia Stadium ønsket ikke trener Steve Cooper å komme med for mange unnskyldninger.

- Vi måtte betale for defensive feil, og i det siste har vi hatt en stygg uvane med å slippe inn billige baklengsmål, forklarer Cooper til LFC TV.

- I forrige kamp slapp vi også inn to billige mål mot West Ham, som gjør at vi kommer på hæla og må jage kampene. Når vi så har et ungt lag som mangler litt fysisk, da bidrar det til at vi sliter med å komme skikkelig inn i kampene.

- Vi kan bare klandre oss selv, men forsvarsspillet har blitt kostbart for oss de siste kampene. Vi lærer av alt vi gjør, men vi ønsker ikke mange kvelder som denne. Det var noen av spillerne som prøvde å ta tak i det, men spesielt vårt defensive arbeid var ikke i nærheten av å være godt nok.

- Spillerne må ta mer ansvar. Når vi kom fram i gode posisjoner i dag greide vi heller ikke å skape de store sjansene, noe som er ulikt oss.

- Det er et faktum at vi har en spiller som Corey Whelan i midtforsvaret og som spiller mot spillere som er tre år eldre enn ham, men du må samtidig si i fra når det som presteres ikke er bra nok.

- Vi avslutter sesongen mot Sunderland til lørdag, noe som blir den tredje kampen på en uke og som vil kreve mye av så unge spillere. Jeg ønsker imidlertid at de nå skal vise karakter og personlighet.