- Urettferdig kritikk av Sturridge

Brendan Rodgers mener at tidligere frustrasjoner og skuffelser for Sturridge må tilskrives få muligheter og lite spilletid, men tilbakeviser påstander om at spilleren skal ha problemer med innstillingen.

- Jeg synes det har vært meget urettferdig, sier Brendan Rodgers til pressen om påstandene.

- Jeg husker da jeg var i Chelsea og hørte alle disse påstandene om at Nicolas Anelka var en vanskelig spiller. Jeg må si at jeg oppfattet ham som en av de hyggeligste karene jeg noen gang har møtt innen fotballen.

- Noen ganger når du er stille og fokusert på deg selv og ditt liv, kan du noen ganger bli kritisert for å være vanskelig, men jeg tror ikke det er tilfelle med Daniel i det hele tatt. Jeg oppfatter ham som en meget sjarmerende ung mann, og jeg var klar over ham fra før.

- Jeg tror at de frustrasjonene og skuffelsene han har hatt, har kommet av at han ikke spilte eller ikke fikk en mulighet, og det kan du forstå. Jeg kan forstå det. Han dro dit som 20-åring, og det ville bli vanskelig for ham å få spille.

- Men etter at han kom hit, har han gått bra sammen med gruppen. Han kjenner mange av spillerne, noe som er bra, og han er meget ivrig etter å lære. Hvis han fortsetter på den veien, er jeg sikker på at han vil få en meget suksessfull karriere her.

- Det er vår del av jobben å hente inn de riktige spillertypene. Dere så Joe Allen i hans tre første måneder her – han fant seg virkelig lett til rette. Lagkameratene og klubben skal ha stor ære for det, men han forstår også måten å arbeide på.

- Daniel er også en spiller som vil passe inn i den profilen. Det kommer til å ta tid for ham å føle seg skikkelig hjemme, og dette vil bli hans første kamp på Anfield, og det blir en spesiell følelse.

Daniel Sturridge kom inn ved pause mot Manchester United og var påpasselig frempå og nettet på en retur fra keeper De Gea. Brendan Rodgers ser tegn på et godt samarbeid mellom Sturridge og Luis Suarez.
 
- Toppspillere kan spille sammen, og jeg er ikke i tvil om at Daniel kommer til å blomstre skikkelig i sin tid her. I andre omgang var flyten og bevegelsen god. I første omgang var vi ikke aggressive eller intense nok.

- I andre om gang spilte vi lengre fremme på banen, presset på ballen var bedre og vi viste god bevegelse fremme i banen,

- Når Daniel er på linje med siste forsvarer eller i straffefeltet, har du følelse av at han kan score. Samarbeidet vil ta tid for å bli helt koordinert, men jeg har sett det på trening når begge har jobbet sammen – og med andre spillere. De viste tegn i forrige uke, og forhåpentligvis vil det bli bedre.