- Utbyggingen av Anfield viktig for klubben

Brendan Rodgers uttaler at utbyggingen av Anfield er ekstremt viktig for Liverpools fremtidsutsikter.

- Vi har to hovedmål. Det ene er å spille oss inn blant de fire beste klubbene i England igjen, og det andre er renoveringen av Anfield, siteres Rodgers av Liverpool Echo.

- Dette vil sørge for at vi blir en større klubb finansielt sett, og det vil hjelpe oss til å bli mer konkurransedyktige. Vi må fortsette å bygge mot dette. Klubbene som deltar i Champions League har en stor fordel finansielt, da de får £40M eller mer ekstra i året enn oss andre. Dette er en enorm fordel i forhold til å hente inn nye spillere, og vi må også sikte mot å klare dette.

- Klarer vi dette, samtidig som vi renoverer Anfield, vil vi være i en flott posisjon som klubb. Jeg er blitt bedt om å bygge opp klubben på lang sikt. Jeg er imidlertid fullt klar over at vi også må levere resultater på kort sikt. Dette er selvsagt en klubb jeg ville like å være i lenge, for det er en av et fåtall institusjoner i fotballens verden.

- Jeg ser på Liverpool som min endelige destinasjon som manager, men da må jeg vise at klubben blir bedre for hvert år som går. Jeg ville elske å bli her i lang tid, men må da selvsagt håndtere det som kreves på kort sikt og vise utvikling. Jeg mener vi har vist fremgang dette året, og jeg håper vi kan ta nye skritt i riktig retning neste år, slik at klubben fortsetter å bevege seg fremover.