- Utilsiktet hands

Brendan Rodgers har konferert med fjerdedommeren angående scoringen til Luis Suarez, og ble fortalt at handsen ble oppfattet som utilsiktet av dommerkvartetten.

- Ballen traff hånden hans, det er det ingen tvil om. Men det var utilsiktet, uttaler Rodgers til Liverpoolfc.com.

- Umiddelbart snakket jeg med fjerdedommeren: «Var det hands? Han sa det var det, men at det ikke var tilsiktet. Andre (Marriner, dommeren) anså den ikke som bevisst. Det var uheldig for Mansfield fordi det endte opp som vinnermålet.

- Jeg er ikke sikker på hva folk ønsker at han skal gjøre i den situasjonen. Ballen traff ham. Det er dommernes jobb å ta en avgjørelse om det var tilsiktet eller ikke. Det er ikke hans jobb.

- Hvis det var noen andre, ville vi ikke ha diskutert dette i detalj.

- Jeg liker bare å snakke om hans talent. Det var definitivt ikke hans feil. Hvis den blir dømt til å være tilsiktet, ville dommerne ha annullert målet – ingen av dem gjorde det, så målet teller.

- Folk begynner å anerkjenne spillerens ferdigheter. Han er et strålende talent. Han scoret ett og fikk nesten ytterligere ett eller to. Nå anerkjenner fotballsupporterne ham for hans kvaliteter, og det er det viktigste.

- Han er en fantastisk proff. Vi må sørge for at vi nyter det mens han er her i landet. Han er et utmerket talent, en god mann også – en familiemann.

- Han ville ha ønsket å starte kampen i dag, selv om han har vært min eneste spiss de seneste seks månedene. I dag var det en kamp han var klar for fordi dette var gatefotball for ham. Han liker den type kamp.