- Vanskelig å spå Chelsea-laget

Assistentmanager Colin Pascoe synes det er vanskelig å spå hvilket lag Chelsea kommer til å stille med på Anfield i ettermiddag.

Chelsea har et tettpakket kampprogram nå mot tampen av sesongen. De spilte mot Fulham i midtuken, og skal ut i Europa League-kamp mot Basel i neste uke. Rafael Benitez er kjent for å rotere på sitt lag.

- Du prøver alltid å finne ut hvilket lag motstanderen vil stille med. Du ser på statistikk og du studerer hvilke spillere som spiller fast uke etter uke. Chelsea har en kamp mot Basel på torsdag, og så møter de Swansea neste søndag, så vi vil forsøke å finne det ut. Dette er kattens lek med musen, når du prøver å finne ut motstanderens lag, sier Pascoe til Liverpoolfc.com.

- Den største trusselen er de fire i angrep. De roterer mellom Demba Ba og Fernando Torres på topp, og så har du Mata, Oscar og Moses i tillegg. De har fart og styrke, og er en veldig god enhet.

- Vi ser frem til kampen. Det blir en tøff kamp. Liverpool mot Chelsea er alltid tøffe kamper. Vi ser frem til en tøff kamp og håper å slå Chelsea. De siste fire sesongene har det ikke vært mange uavgjortkamper mellom lagene, men vi spilte 1-1 mot hverandre i november.

Uavgjort har det imidlertid blitt i Liverpools to siste kamper, mot West Ham og Reading.

- Det var selvsagt frustrerende med de to uavgjortkampene. To kamper uten baklengsmål var selvsagt flott for forsvarerne, da de har forsvart seg bra i de to kampene, men vi er skuffet over at vi ikke gjorde mål.

- West Ham er et vanskelig lag å spille mot. De er vanskelige å bryte ned. Så reiste vi til Reading, og deres målvakt, McCarthy, hadde en utrolig dag på jobben. Jeg er sikker på at den unge keeperen ikke kunne ha drømt om at han ville redde så mange skudd fra karer som Luis Suarez og Steven Gerrard. Det var frustrerende. På en annen dag ville vi trolig ha vunnet med fire eller fem mål. Men vi kunne også ha tapt kampen, for Pepe Reina gjorde også en fantastisk redning.

- Vi skaper sjanser, og forhåpentligvis vil vi ikke møte en keeper som presterer like bra i dag som den unge karen gjorde forrige helg. Vi skaper som sagt sjanser, noe som er det viktigste.

Pascoe reflekterer også over sitt første år på Anfield, nå som det gjenstår bare fem kamper.

- Det har vært veldig morsomt. Nå ønsker vi å vinne de fem gjenstående kampene. Klarer vi det vil vi forhåpentligvis kvalifisere oss for Europa League. Det er hva vi sikter mot. Å vinne alle fem kampene, og gi oss selv en sjanse til å ta femteplassen.

- Våre fans er svært viktige. De støtter laget, og oppmuntrer spillerne hele tiden. Stemningen de skaper på Anfield er berømt. Den er strålende.