- Vår beste stall i min tid her

Glen Johnson sier at stallen han er del av denne sesongen er den beste siden han kom til klubben. Trives uavhengig av hvilken formasjon manageren benytter.

Glen Johnson ble kjøpt sommeren 2009, og kom inn i en tropp som tre uker tidligere hadde kommet på andreplass i Premier League, fire poeng bak Manchester United. I Johnsons sesonger på Anfield har det endt med 7.-, 6.-, 8. og 7.-plass. Høyrebacken mener årets stall er den beste han har vært del av så langt.

 

- Vi har hatt noen fantastiske spillere her som har flyttet på seg, men når det kommer til stallen og førsteelleveren tror jeg det er den beste så lenge jeg har vært her, sier Johnson til Liverpoolfc.com.

 

- Alle gode lag slår tilbake etter et skuffende resultat. At vi gjør det med å holde nullen og score fire mål gjør det til en ideell dag. Når vi mistet ballen prøver vi å vinne den tilbake så snart som mulig i de neste sekundene. Noen av målene våre kom fra det, og jeg synes vi så bra ut.

 

- Vi må gjøre dette til et tøft sted for lag å komme, og enklere for oss å spille og ta poengene. Dersom vi jobber slik som det, og som vi har gjort denne uka, er jeg sikker på at vi vil gi alle lag en hard kamp.

 

De røde spilte med fire bak i lørdagens kamp mot Fulham, etter å ha benyttet seg av en 3-5-2-formasjon i en periode. 29-åringen bryr seg ikke om hvilket system man benytter.

 

- Jeg har ikke noe jeg foretrekker. Noen formasjoner virker bedre mot ulike lag. Jeg bryr meg ikke om jeg spiller høyreback eller høyre vingback. Det er omtrent den samme jobben, sier Johnson, som også har vikariert en del på venstresiden i forsvaret i sin tid i klubben.

 

Luis Suarez har scoret åtte mål på seks ligakamper etter at han kom tilbake fra suspensjon. Dermed er han toppscorer i ligaen, sammen med Daniel Sturridge og Sergio Aguero.

 

- Jo lenger han holder det gående, jo lenger vil alle være lykkelige. Det er det han gjør - han er en målscorer, og kunne hatt enda flere. 

 

Nå drar Johnson på landslagsamling, hvor han får selskap av Jordan Henderson for første gang på 18 måneder.

 

- Han fortjener det. Han har jobbet veldig hardt. Selv da han først kom og ikke spilte så mye som han ville ha ønsket jobbet han hardt hver dag. Spillet hans nå gjør at han fortjener en plass i England-troppen.