- Vet hvor vi må forsterke

Brendan Rodgers nevner ikke potensielle navn, men han har kontroll på hvilke posisjoner som bør forbedres i overgangsvinduet kommende januar.

Liverpool-sjefen avslører at Liverpool jakter på spillertyper som kan komme inn og umiddelbart styrke startelleveren.

– Vi er nødt til å hente inn spillere. Vi har en tropp, og vi har nok dekning på plassene, men nå er fokuset rettet mot å hente inn spillere som kan gå rett inn og forbedre laget. Vi gjorde det forrige sesong og dro nytte av det. Vi vet hva vi trenger å forbedre, og vi vet hvilke områder vi trenger å forbedre – men det handler om timing og rimelig pris. Jeg håper vi kan forbedre laget i hvert overgangsvindu. Hvis vi klarer det, kan vi være med helt oppe i toppen, sier han.

40-åringen innrømmer også at det ofte kan være problematisk å handle i januar, men sier det ikke er umulig – noe forrige sesongs vintervindu tyder på. Rodgers vil nå bevise at det er mulig å gjøre det samme igjen.

– I januar er det alltid vanskelig, men speiderne våre jobber hardt med å finne spillere som kan komme rett inn. Forrige januar fikk vi tak i Daniel Sturridge for samme pris som Swansea kjøpte Wilfried Bony for, og Sturridge har vært briljant.

Han legger til at man kan finne gull om man leter godt nok, og det kan være tilfelle selv om spilleren ikke har et verdenskjent navn.

– Da Daniel kom hit, fulgte det store spørsmålstegn med på kjøpet, og han har svart godt for seg. Mange hadde sannsynligvis ikke engang hørt om Philippe Coutinho, men man kan se nå at han er en ung toppspiller. Så det er vår utfordring og der vi står nå. Det kommer til å være spillere som ønsker seg hit, men som samtidig kanskje ønsker Champions League-fotball. Det kan vi ikke tenke så mye på; vi må bare finne spillere som kan utgjøre en forskjell for oss, sier Rodgers.