- Vi blir gradvis bedre

Pepe Reina sier at Liverpool utvikler seg under sin nye manager Brendan Rodgers, og at man foran neste sesong må være klare til å utfordre i toppen.

- Dette året har vært viktig for oss når det gjelder å forstå hva manageren ønsker og utvikle hans ideer, forklarer Reina til The Guardian. – Siden må vi være klare til å utfordre helt fra den aller første kampen neste sesong. Det er klart at vi vil behøve noe hjelp fra styret, men jeg tror grunnmuren er lagt. Vi kjenner til tankene og filosofien til manageren. Det blir bedre og bedre slik at forhåpentligvis kan vi være med å kjempe.

- Vi må imidlertid avslutte denne sesongen først. Jeg er fornøyd og jeg hjalp laget, fortsetter Pepe etter sin gode kamp i 4-0 seieren mot Wigan sist helg. – Jeg gjorde min jobb. Det vil bli gjort noen feil underveis, men det vil også være kamper som mot Wigan. Hele troppen prøver å finne den rette balansen. Vi vil bli bedre, det er jeg sikker på.

- Liverpool er heldig som har Luis, legger Pepe Reina til på spørsmål om toppscorer og stjernespiller Luis Suarez, som en forventer vil være en ettertraktet mann til sommeren. – Hver dag er jeg stolt over å dele samme garderobe med slik en stor spiller. Han er 100 prosent hele tiden. Vi får seg hva som skjer i fremtiden, alle her ønsker at han blir.