- Vi blir stadig bedre

Manager Brendan Rodgers synes hans Liverpool-mannskap nærmer seg det nivået han ønsker de skal være på.

De røde vant 4-0 over Fulham på lørdag, og har nå nettet 11 mål på de siste tre hjemmekampene.

- Vi nærmer oss sakte men sikkert det nivået vi ønsker å nå. Andre lag ser kanskje på oss nå, og i stedet for å tenke at «her kan vi få med oss noe» så tenker de at «dette kan bli en lang ettermiddag», på grunn av den trusselen vi utgjør og den intensiteten vi spiller med, sier Rodgers til Liverpool Daily Post.

- Folk pleide å si til meg at du kom inn på Anfield og det ville være litt stille. Nei, nei, nei. Du må få ting til å skje ute på banen. Publikum er stille fordi spillerne er late, presterer ikke og jobber ikke. Det påvirker publikum.

- Jeg har sagt til spillerne at for å få opp lydnivået på publikum må du prestere ute på banen. Det ser du langt hyppigere nå.

Bare to ganger tidligere har Liverpool hatt mer enn 23 poeng etter 11 kamper i Premier League-æraen.

- Det som er hyggelig er at Liverpool er i en omstillingsfase. Jeg fortsetter å si det. Men det blir aldri snakket om av andre, sier Rodgers.

- Våre prestasjoner og vår stabilitet får kanskje folk til å legge merke til oss. Kanskje folk nå sier at «de er et brukbart lag». Og vi blir bedre.

Rodgers følte imidlertid med managerkollega Martin Jol i Fulham etter 0-4 på Anfield.

- Jeg føler med Martin. Det er en tøff jobb på dette nivået her. Fulham møtte oss på en dag da vi virkelig presterte bra. Martin bør ikke bli dømt ut fra en kamp mot Liverpool på Anfield. Vi spiller veldig bra for tiden.

Luis Suarez gjorde to nye mål, og har nå gjort åtte mål på seks Premier League-kamper etter at han kom tilbake etter suspensjonen sin.

- Han overrasker meg ikke. Jeg har jobbet med ham lenge nok nå på daglig basis til å vite hva han er i stand til.

- Det største med ham er hans lidenskap og hans vilje. Det er hva som imponerer meg ved ham. Han scorer mål på bestilling, men det handler om den enorme intensiteten i spillet hans. Jeg er ikke overrasket. Det er bare stort å jobbe med noen som har den intensiteten og vinnerviljen.