- Vi er avhengige av Gerrard

Brendan Rodgers konstaterer at Liverpool fortsatt er avhengige av Steven Gerrard.

- Jeg skulle likt å si at vi klarer oss uten ham, men dessverre kan jeg ikke si det på dette stadium, da jeg ikke tror vi gjør det, forklarer Liverpool-manageren til Mirror.

- Steven Gerrard er en unik spiller. Når han kom innpå mot Oldham var det som noen slapp ham ned fra himmelen, for vi spilte på et helt annet nivå.

- For hver dag som går ser jeg hvor viktig han fortsatt er for klubben. I en alder av 32 år er han fortsatt i god form. Han er sterk og du kan se hvordan han påvirker laget. Som kaptein er han fenomenal.

- Vi er fullstendig klar over hvor vi står. Oldham-kampen gjorde det klinkende klart at vi ikke har god nok bredde i stallen når vi forsøker å rotere på laget. Det står helt klart for oss etter Oldham, men vi visste egentlig hvordan situasjonen var med troppen.

Rodgers er ikke i tvil om at Steven Gerrard vil få en ny kontrakt når hans nåværende avtale med Liverpool går ut sommeren 2014.

- Steven og jeg har snakket sammen flere ganger om en ny kontrakt, men såvidt jeg vet har ikke noe blitt gjort ennå. Sist jeg snakket med ham sa han at han ville spille ut denne sesongen først, og se hvordan det går. Han fokuserer på å hjelpe gruppen til å få fremgang. Jeg er ikke i tvil om at kontrakten vil bli ordnet før sesongen er over.

- Eierne kan vurdere dette selv. De ser kampene der borte. De forstår hva som foregår, og jeg har jevnlig kontakt med dem. Jeg gir dem tilbakemeldinger om Stevens kvaliteter både som spiller og leder i klubben, så dette er ikke noe nytt for dem. I tiden frem til sesongslutt vil vi ta en titt på en ny kontrakt for Steven, det er sikkert.

- Jeg tror ikke laget vårt er for lett fysisk eller har for få høye spillere. Jeg tror det går mer på mentale ting, og det er noe vi må forbedre. Vi må bli mer stabile.

- Disse første månedene i klubben har vært fantastiske når det gjelder å lære spillerne å kjenne. Når sommeren kommer vil jeg utvilsomt være i en bedre posisjon til å vite hva vi trenger i gruppen.