- Vi er i rute

Brendan Rodgers var fornøyd med laget sitt etter å ha banket Vålerenga 4-1. Han tror laget er i rute til første ligakamp mot Stoke om 10 dager.

Luis Alberto, Iago Aspas, Martin Kelly og Raheem Sterling scoret målene da Liverpool viste muskler på Ullevaal. Manageren hadde dog håpet at laget skulle klare seg uten baklengs. Vålerenga sitt utligningsmål var det første målet de røde har sluppet inn i sommer.

- Jeg er skuffet over baklengsmålet, og jeg nevnte det i pausen. Vi ser alltid etter perfeksjon, så baklengsmål etter corner er skuffende. Men sett under ett er vi i god form. Vi jobber alltid hardt, og prøver å forbedre oss, sa Rodgers til Liverpoolfc.com etter kampen.

 

- Spillerne har reist over hele verden i sommer. Passene deres har virkelig blitt stemplet i pre-season, men innstillingen deres har vært den samme.

 

- Vi går inn til den siste kampen i helgen, og det vil være flott å avslutte pre-season i Dublin. Jeg er ikke i tvil om at vi vil være i form til Stoke-kamper kommer. Jeg er fornøyd med alt, men vi må alltid prøve å forbedre oss.

 

Bare Andre Wisdom spilte hele kampen.

 

- I Steven sin testimonial spilte mange 90 minutter, og jeg følte at vi i denne kampen kunne spre det over to ganger 45. Vi har hatt noen skader også, noe som betydde at unge Andre Wisdom spilte 90 minutter. Det gikk etter planen. I førsteomgang var vi skarpe, og spilte bra med god kontroll. Jeg synes målvakten deres var helt fantastisk, og gjorde noen store redninger, men vi var kreative.

 

- I andreomgang lå vi litt for dypt, men noen ganger når det blir 3-1 og du føler deg komfortabel, kan du slappe litt av. Vi var likevel en trussel på kontringer, skapte flere sjanser og fikk noen flere mål, så jeg kan bare være fornøyd.

 

Manageren var fornøyd med innsatsen til Iago Aspas, som scoret ett mål, hadde en i treverket, og ble snytt for straffe.

 

- Jeg synes han var strålende igjen i kveld. Når du ser hvordan han beveger seg, så er han strålende. Dersom du ser hvordan han beveger seg for det andre målet, så startet han på sitt første løp da Stewart Downing hadde ballen. Linjen ble blokkert for han, så han gjorde en dobbelbevegelse for å komme seg inn igjen, og var der for å avslutte. Han er en målscorer, og det er grunnen til at vi har kjøpt ham.

 

- Han er en skikkelig spennende spiller, som kan skape ting både innenfor og utenfor boksen. Han jobber sokkene av seg i tillegg. Han har gjort det veldig bra i pre-season.